Kädbytardag!

Idag ska jag hem till min kusin, Elise på klädbytardag ja eller hem till hennes barndomshem, till moster. Har rensat ut två plastpåsar (format matkasse) med kläder ska bli kul att se vad man kommer hem med =). Igår kväll va vi ute och åt på grekisk resturang med just Elise och hennes kille Andreas, och så kom vi in på ämnet klädbyte, Andreas klurade lite på varför han och hans polare aldrig har sånna tillställningar. Men det känns som att tjejer/kvinnor både har fler kläder, olika sorts plagg, linne, klänningar, kjolar, massa toppar. Killer har mer byxor, t-shirt, skjorta, och dom köper inte lika många, och oftast lite dyrare, deras kläder är inte lika slit och släng. Kommer en tjej på två fester med samma klänning och i samma sällskap, det funkar knapp, men en kille kan ha samma skjorta (om det inte är typ hawaii) på typ alla fester utan att nån reagerar, konstigt ändå, men lite så är det.

Tanken på att Daniel skulle sitta på rasten på fredag och berätta om sina helgplaner, och så på lördag ska vi ha klädbytardag, haha, det ska inte vara nåt konstigt men ändå blir det de =)!



Ska hem till mamma först och gå en prommis bland vitsipporna, finns massor i Mölnlycke, aldrig sett så många nån annanstans. Daniel och styvfar får jobba i lägenheten, finns ändå inget jag kan hjälpa till med ;-), köket och utrivet och på tippen, nya stommarna börja ta form men jag tror att dom håller på att flytta på elen just nu.

Hoppas ni haft en bra helg!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh ja Mölnlycke är ju ett riktigt vitsippsparadis, håller med dig, ingen annanstans finns det så många så fina :-)

Helgen rinner ifrån mig alldeles för snabbt tyvärr...

Ha det gott!

2009-04-19 @ 14:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0