Pysselmys!

Igår hade jag och tre av mina fina vänner pyssel hemma hos mig! Det va så mysigt, det får vi göra om snart igen!Nu ska jag strax till sjukhuset och få veta vad som döljer sig bakom mina svullna körtlar (med allra största sannolikhet inget farligt), antagligen inflammationer, men har dom inte fått svar på biopsierna så ska dom ta ut en liten körtel, så man vet aldrig, kanske tar doktorn fram stora kniven ;-), nej jag är inte direkt orolig, tycker bara inte det ska bli så skoj! Men min fina man följer med =), tack älskling för att du är ett sånt stort stöd!


Sommaren 2011

I juli 2011 åker jag och mamma till Gardasjön, det ska bli sååå mysigt. Jag gillade verkligen Italien när jag var i Rom i våras. Men jag tycker redan att det ska bli SÅ jobbigt att vara ifrån mina två killar.

 


Dagens planer...

Måste, måste sätta mig och plugga några timmar i alla fall, ska göra det, ska bara...

* kolla igenom alla bloggar jag kan komma på

* äta sen frukost

* ev plocka upp lite här hemma

* ev leka lite med Skatten, ifall han orkar, han är trött nu när han jamat hela morgonen för att få upp mig. Men idag "löste" jag problemet en stund i alla fall, öronproppar ;-)

* vid den här tiden så har jag kommit på massa saker jag ska kolla upp på nätet

* nu börjar klockan antagligen närma sig 14 tiden. Klockan 17.00 ska Daniel plocka upp mig och vi ska hämta betonggrejerna vi gjorde på kursen i lördags.

* Innan klockan 17.00 ska jag duscha också, så får snabbplugga lite innan...

Japp, så blir det =)...
*Bilden lånad från Google*
Ibland...

... blir man påmind vad man faktiskt "missar" där ute när man är sjuk hela tiden och inte kan arbeta.

Jag var nere i Halmstad igår och var på studiebesök på en särskola där nere. Vi träffade en idrottslärare (då jag läser - anpasad fysik aktivitet) och några elever som var på fritids. Jag ville stanna där, hoppa in och jobba direkt. Jag tycker så mycket om att arbeta med männikor och speciellt dem som har någon funktionsnedsättning. Jag vill ut dit och få vara med, jag vill jag ska, snart...

 

Måste bara lägga upp några bilder...

... på min fina älskling...

Han är en go kille fast han väcker mig allt föt tidigt varje morgon, mat ska det vara 06.30 varje morgon, han är inte ens alltid hungrig det ska bara vara så =)...

Daniel tror att jag har anlag för att bli -the crazy cat-lady- vad får han det ifrån ;-)

RSS 2.0