Håller mig borta...

... från datorn!

...är helt inne på att virka, sy, klippa, brodera, sy knappar...

Så skönt att inte sitta vid datorn och tv:n (även om jag gör det lite också) och hänge sig åt sånt som man tycker är roligt. Jag har blivit en liten pyssel tant. Försöker bli kompis med symaskinen nu också mina sykunskaper sitter långt, långt bak i högstadiet men det kommer fram ganska snabbt =)

Tidigare pyssel...


hemma bäst...

... vi hade det bra i fjällen, lite långtråkigt vissa stunder då alla var så focuserade på att åka skidor (vilket jag inte gjorde) och att vi bodde så avsides att det va svårt att hitta på egna grejer. Men visst va det kul och mysigt! Vi klådde dom andra på TP 4 gånger och dom vann 1 gång ;-)Skatten ville gärna följa med och la sig i resväskan men han hade haft det toppen bra hos L &C hela veckan!Vi drar till fjällen...

...fast det blir nog inte fest hela kvällen ;-)

Jag ska basta, promenera, virka, läsa böcker och njuta, kanske dricka något gott på afterski ;-). Dom andra ska åka skidor... amatörer ;-)

Varför jag inte åker skidor

  • jag tycker inte om att kånka på saker, skidor etc.
  • jag är höjdrädd
  • jag har noll kordinationsförmåga
  • sista gången när jag åkte skidor, för ca 15 år sedan ramlade jag och skadade ledbandet i knäet efter 40 minuter i barnbacken...
  • jag gillar inte att känna mig som en michellingubbe
  • jag har ont i mina leder
  • det är dyrt, lägger hellre pengarna på något annat
Men det ska bli skönt att byta miljö och ha semester ihop med min man och mina svärpäron m.m.När jag kommer hem hoppas jag att det kommer vara så här vårigt =)

London va underbart!...

London-resan va toppen, shoppingen går inte beskriva med ord =), så bra och billig va den! Vi åt jätte god mat varje dag till bra priser, Italienskt, Indiskt m.m. mmmmmm!!!!

Jag låter bilderna tala för sig själv, det är vår där nere!


London baby!

Livet känns för det mesta tungt just nu pga av dåliga hälsan som inte vill hålla i sig mer än några dagar på raken...

Men jag har världens underbaraste man som gör allt han kan för att pigga upp mig! Tänk att jag efter så många "struliga" år hittade riktig kärlek! Lyckliga jag...

... och snart är väskan packad och jag tar en bästis under varje arm och drar till London! Hanna-panna, Jenny-penny och Handy-Sandy tar en lång helg i London shoppar, festar, myser, äter, dricker kanske sover vi någon timma ;-)


Det går bra nu...

...piggare och gladare nu...

... tappar allt när jag kommer igång och sen rycks allt ifrån mig igen = jag blir sjuk igen och igen, ja inte mer om det...

Bättre dag idag! Har börjat spåna på en pyssel-idé och känner mig plöttsligt mycket inspirerad, vi får se vad det blir av det..


Kalasfin förra lördagen...

Idag är någons födelsedag!

Idag fyller min fina undebara gud-dotter Elvira 6-år! För mig är det nästan som igår när hon va nyfödd. Samtidigt tycker jag jätte mycket om att se henne växa och bli en stor tjej som går på dansskola, simskola och fullkomligt älskar att pyssla.Vi var hos familjen Sjölander och firade lite i förskott i söndags!


RSS 2.0