Kärlek!

Våra kattkillar har vant sig varandra nu men Gösta äter vuxen-torrfoder ur Skattens skål, det är så mycket godare än babyfoder enligt honom och Skatten han tar då Göstas skål och äter ur den istället, så innan jobbet trött och nyvaken så ska man flytta på dom båda till rätt skål och innan man är klar är lilla Gösta i Skattens skål igen...

Tur att dom är söta!
Gösta

på fredag ska vår familj utökas från 3 till 4, vår lilla kattunge Gösta kommer då...
Vi håller alla tummarna att Skatten kommer vara snäll emot lille katten och att de kan bli goa vänner men det återstår att se.

Funderar ni på att skaffa katt, hjälp en hemlös katt att skaffa ett nytt kärleksfullt hem, gå in på http://v2.goteborgskatthjalp.com/ för mer info och för att se katten som behöve hem, det finns nu även kattungar.

Bilder lånade från Göteborgskatthjälp

Fytta, rensa, greja...

Idag har jag roat mig med att sortera och sätta in papper i pärmar. Ett jätte arbete som tog mig en bra stund av dagen idag men nu är det gjort.

För de som inte har eller kollar fb så ofta så har vi köpt ett radhus i Kungälv som vi ska flytta till i början på oktober. Därför ska vi nu försöka sälja våran lilla 3:a och nu så försöker jag rensa så mycket jag kan och plocka bort saker innan stylisten kommer och det ska fotograferas. Många personliga föremål så som fotografier ska bort och det ska inte vara belamrat med saker, vilket jag har en förkärlek för ;-)
RSS 2.0