Allsång på skansen

Kolla precis på Allsång på skansen, vilken skillnad från förra veckan, tyckte inte alls det va bra =(. Tacka vettja Mums Måns, jag och en kompis ska ta och dela han i två, yes please (ja MrD tycker det är helt okej ;-))!

Nästa fredag börjar semester, så skönt!

Vår hall är nu 98% klar, ska ta bilder och visa er snart, och målarna kommer och förhoppningsvis målar det sista imorn, i extra rummet!

Hoppas ni har det bra i sköna gröna sommar sverige! När kommer ni och hälsar på???

Lots of löv!

Man ska inte klaga

men det är väldigt varmt, nu vill man bara ha semester och massa lata dagar!


Sommar och sol!

Uppdate: i fredags va jag ute och afterworkade, kom hem vid 05.00, så roligt hade jag. Hanna vill inte gå hem hanna va ute ;-), alla som känner mig väl vet att jag aldrig vill gå hem så så va det.

Lördag klockan 10.30 väcker Daniel mig (eller väkte och väkte han och styvfar la golv från klockan 09.00, dom va inte tysta), men i alla fall så gick jag upp och ringde min vän Jenny, sen drog hon och jag och Sebban till beachen ett par timmar (ja va nog fortfarande in my party mood ;-), men efter solandet så dog jag la mig i sängen väntade på pizza, men efter pizza och cola vid 18.00 tiden så blev jag pigg, så vi drog och spelade kubb men lite folk i Björlanda. Jag slog ner några stackare, va mycket bättre än Daniel, men det kan han inte erkänna =)

Idag söndag vaknade jag med jätte värk i hela kroppen, så det blir lungt och stilla hemma fast det är fint väder, ikväll blir det grill hos svärpäronen, gott! Jo förresten hallgolvet är skitsnyggt, det ska bara fogas lite i veckan mellan plattorna och fixas trösklar sen är det helt klart, toppen, toppen!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Säg vad du tycker till någon idag, visst man kan bli besviken och det kan göra lite ont, men i jämförelse så mister du chanser som inte kommer igen.
In i renoveringsdimman igen...

Imorgon kommer våra efterlängtade snickare tillbaka och ska börja göra iordning extrarummet. Vi har använt det rummet som typ förråd, men nu ska det bli så fint så fint! MrD och styvfar ska även lägga nytt golv och klinkers i hallen i helgen =)! Bara så ni vet så blir det alltid fint väder när vi renoverar har inte slått fel på hela sommaren/våren, så mina jobbar kompisar tycker vi ska renovera mest hela tiden ;-)

För att påminna hur fiiint det ska bli i vårt pysselrum så lägger jag in en bild, det är den sista m grått, vitt och rosa det vara gammelrosa heltäckningsmatta till =)...


Blir man nånsin nöjd med sitt hår?!

Jag är så trött på mitt tråkiga hår, känns som det växer noll, ser bara bra ut när jag plattat det (typ aldrig för jag orkar inte platta) och när jag prövade locka det med vanlig locktång så såg det ut som svinto. Jag som brukar älska min locktång när jag har längre hår! =)

Min kusin hade köpt en " vågtång" när vi var ute i våras och jag funderar nu på om det skulle funka i mitt hår. Ska skicka mrD och köpa en efter jobbet imorn =)


Hoppas det funkar!

Pms-måndag

Idag har varit upp och ner, ganska mycket ner, det kallas pms! Att hormoner kan göra en så, känslig, arg, irriterad, trött blir man på andra och sig själv! Självklart fattar man inte att det är pms förrän senare. Idag fattade jag det när jag hade kokat riset för kort så det va hårt, men vattnet hade avdunstat för snabbt, så skulle jag sätta mig och äta med min älskling och får det hårda riset i munnen. Då var jag så nära på att ta tallriken och bara dänga i väggen, på vår nya fina tapet (tur jag hann hejda mig själv). Det är när det flipper det där lilla extra jag kan förstå att jag är lite extra idag, jaha kan vara pms?!

För att prata om annat vi hade det toppen gött i Danmark i lördags, glömde kameran men tog lite bilder med mobilen, men jag vet inte hur man för över dom till datorn, ska väl installeras men nån skiva med, den ligger i förrådsrummet (extra rummet som inte gjorts iordning ännu). Tycker det är så skönt att komma bort så man kan prata om annat än, tog du disken, när ska du träna?, har du ringt?....

Älskar min älskling så mycket! Vi trivs så bra tillsammans =)! (ha ha tom idag när jag vill slänga min mat i väggen ;-))

 


På bussen

D: får jag en puss???

Jag tar och slickar lite lätt D på nästippen istället (ja jag gör sånt "äckligt" =))

D: Usch va äcklig du är, nu fick du snor på tungan, äta snor!

H: Vad är snor egentligen?
Konstaterar högt: Nån sort slem borde det vara!? =)

D: Gud va smart du är gumman (med ironi i rösten och skrattande)

Enligt Wikipedia så är snor =

Snor eller nasalt mucus är det slem (mucus) som bildas av slemhinnorna i näsan. Slem bildas även av ackumulerad extracellulär vätska, vilken ökar i omfattning vid ett inflammationssvar. Under en dag kan det bildas upp emot ett par deciliter slem.


Taksam för varje dag jag får vara frisk!

Kommer säkert få sota för att jag skrev det ;-), som man säger i australien :dont jinx it!

Många tar för givet att få vara friska, en förslylning två gånger per år tar kål på dem ;-), jag hade vart glad. Jag jämför inte min hälsa med någon annans, inte det jag menar. Är uppriktigt glad för alla dagar denna våren jag får må hyffsat bra.Nej, jag är inte hypokondriker, jag har frågat min läkare flertalet gånger när jag varit sjuk igen och igen och det känns som hållt på att bli knäpp, han tycker snarare att jag ska sluta vara så envis och inse när jag inte orkar mer, inse att jag är sjuk.

Var taksamma för er hälsa och rädda om er!                                                                             

Danmark över dagen!

Det ska bli skitväder i helgen, så vi tänkte ta en tur till Fredrikshamn över dagen!

Supermysigt, komma bort hemifrån bara en liten stund, älsklingen och jag! =)


Då var det bestämt!

Jag plugga till hösten, så, så var det med det! Klurat på det ett tag, har juh bara en projektanställning tom oktober och med finnans krisen kan man juh räkna ut om det kommer får att fortsätta. Sen vill jag inte lära alla gamla i hela Göteborg att åka buss heller!

Så den 24 augusti ska jag börja läsa på Löftadalensfolkhögskola i två terminer, jag ska lära mig detta:

Textillinje


Det finns många textila tekniker.
Vi ger dig grunderna i några av dessa - den teoretiska kunskapen och dess praktiska möjligheter.
Våga pröva - kombinera - se möjligheter - göra.
Du arbetar i de vanligaste naturmaterialen men prövar även lite nya udda material.


Detta gör vi:

- Färgar ull och garn med växter och syra och metallkomplexa färger.
- Provar att sticka med maskin.
- Tovar och provar på att spinna ull.
- Broderar fritt och maskinbroderi med applikation.
- Lappteknik - sammanfogar gamla och nya lappar i olika material till regelbundna mönster och naturligtvis också till friare kompositioner.
- Batik, reserverande färgning av tyg och garn.
- Sidenmålning.
- Textiltryck i olika tekniker och på olika material.
- Enkel mönsterkonstruktion

Ska bli skoj!


Att man aldrig får vara frisk!

Är mest sjuk hela tiden, ja igen och igen, så jäkla trött på det!

Orkar inte blogga för tillfället, hoppas ni har det underbart i sommar Sverige!

Kramar!

RSS 2.0