Nytt år snart!

Det är så att man inte kan fatta det, det är nyårsafton imorgon.
Ett nytt år på lördag!

Ja vad ska man säga om detta året, det har inte varit toppen hälsomässigt men det går inte att jämföra med h-vetes året 2009. Så det går framåt... =)

Har ingen aning om vad som kommer med nästa år, ifs har någon det? Jag är öppen för ett gott år med min underbara man och mina fina vänner!

Imorn blir det en ny upplevelse, 4-rättersmiddag på restaurang med massa goda vänner, jag tror det kommer bli toppen bra.

Gott nytt år till er alla!Så här roligt hade vi förra nyår, i år blir det ännu roligare ;-)

Bloggtorka...

What to say, SLUTA regna! Det är inte juligt...

Ska plocka fram julpyntet, sätta upp julgardinerna och pynta granen i helgen, så mysigt!

Hoppas bara granen är lite snyggare än den vi (Daniel) fick tag på förra året ;-)Förra årets gran! (den fula sidan är gömd mor väggen)

Jag ska bara krama och pussa på min älskling, äta god mat och njuta av
julen i år! Ingen stress och press... 

1 december...

I måndags var jag på sjukhuset, mina körtlar är godartade, vilket alla trott hela tiden, men dom behöver analyseras mer, så på måndag den 6:e december ska jag opereras, tydligen vill dom söva mig för att kunna "gräva" ut dom ordetligt ;-). Jag är inte så orolig, men det ska inte bli särsklit kul. Vara på sjukhuset hela dagen, blää. Men förhoppningsvis får vi veta mer om min konstiga kropp!
Se hela bildenMen imorgon ska jag göra något betydligt roligare, Ullared!
Vi ska lämna bort Skatten ikväll, till jourfamiljen som hade honom innan vi fick adoptera honom. Han kommer få det så bra, dom har längtat efter honom så mycket! Han ska vara där tills på söndag, för lördag till söndag ska jag och älsklingen på Sankt Jörgen Park Spa Hotell. Vi ska äta gott, sova gott (ingen Skatt som väcker oss ;-), basta och bada gott och så ska älsklingen gå på massage! 

   

*Bilder lånade från Google*


RSS 2.0