Inget internet...

Vårt moden har dött, gett sig, somnat in, ja det funkar inte i alla fall, grr.

Har varit på sjukhuset på dagarna hela veckan, så oinspirerande, men ingen fara med mih, behöver bara justera lite mediciner så jag blir toppen bra.

I helgen ska vi till tippen och näta in balkongen så det blir så bra som möjligt för lilla Skatten.

Vi har äntligen fått en riktig dubbel säng, eller fått och fått, vi har köpt.

Ikea säng blev det, lagom pris för oss, nu känns det som vi sover i ett stort fort, stor skillnad på 140cm och 180cm som det blve nu.

Ha en riktigt skön helg!

Stora kramar!!!


Skatten

Snart blir vi med katten Skatten!

Vi har fått ett ja från Göteborgs Katthjälp och Skattens jourhem att få adoptera Skatten.
Jag eller vi är så glada att han ska flytta hem till oss snart, jag längtar.

Vi var i hans jourhem och hälsade på honom i lördags och jag blev så kär i honom. Snart
har jag två killar i mitt liv att älska!

Vill ni veta mer gå in påhttp://v2.goteborgskatthjalp.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1106&Itemid=66

Nu ska jag packa ihop mina saker och bege mig mot Sahlgrenska Universitets Sjukhuset och lägga in mig på reumalogens vårdavdelning, efter detta hoppas jag förstå min kropp lite bättre.

Kramar!!!

Röstade för allas lika värde...

... då var det klart, röstade för några timmar sedan, får se ikväll hur det går! Men jag är röd i mitt hjärta...

Men snart ska jag vara lite mer blå, för snart ska jag och mannen gå på IFK, det finns massa godis och korv där var mutan ;-). Nej visst kan det vara lite roligt =). Tydligen ska någon spelare spela som heter Ismail i efternamn,  så jag är mest intresserad av om det är en släkting till Soran Ismail, ni vet han komikern... 
http://soranismail.se/media/954/soranismail.jpg

Det känns bra nu...

... kursen, anpassad fysisk aktivitet känns bra, men jag tror lite att det är så på utbildningar över lag, särskilt högre utbildningar/kurser, man får mycket teorier och lite praktisk kunskap, så som exakta övningar tex. Men det känns som sagt kul och intressant.

Jag har haft två aktiveringspedagog klasskompisar på middag hemma idag, så skönt att vi håller kontakten och träffas några gånger per år. Jag tycker så mycket om er, ni ger mig massa nya tankar, inspiration och motivation. Jag bakade en JÄTTE god morotskaka idag, jag har aldrig bakat sådan innan men mums. Daniel är inne på andra biten nu =P

Recept:  http://www.tasteline.com/Recept/Oskars_Morotskaka

Oskars Morotskaka


Halmstad

I eftermiddag ska jag ner till min vän Tii som flyttat till just Halmstad i 1 1/2år för att vidareutbilda sig inom det militära, you go girl!

Men det är inte riktigt där för jag ska ner dit idag, även om det är en jätte bonus att träffa och få bo hos henne, det är för att jag ska till skolan, Halmstad Högskola, i två dagar på min distansutbildning. Det ska bli jätte intressant att gå på föreläsningar om anpassad fysisk aktivitet, så nu är jag borta tills på onsdag kväll.
Bild lånad från google.


Sommarstuga

... idag har jag faktiskt suttit och pluggat lite, det har tagit mig ca 1 timma och läsa tio sidor, jag läser inte SÅ långsamt egentligen men du är boken på engelska och med massa tabeller hit och dit. Adapted Physical Activity, Recreation, ans Sport ifall någon skulle vara intresserad. Jätte intressant är det men man blir trött i huvudet och så vill jag slå upp massa ord för att jag vill veta exakt vad dom betyder inte bara veta ungefär kanske.

Snart ska jag och mannen packa in oss i bilen och åka en bit utanför Borås emot Tranemohållet, till min pappas sommarstuga, ja eller det är väl inte bara hans =) hela familjens sommarstuga. Vi ska basta vedbastu i alla fall och sova över. Hoppas det blir mysigt!

Sån här vill jag ha när jag blir storBild lånad av sommarstugor.se


Tjejkväll!

Ikväll är det tjejkväll hos Jenny, det ska serveras mat och dricka, nice!

 


Underbar fredag kväll!


Trollsta Gul från Ikea


http://www.blocket.se/vi/29463679.htm


Köp 2 för priset av en, 500kr för båda, en kostar 499kr, dom är i jätte fint skick!
Kolla in mer info på blocket om ni är intresserade!


Hårtips!

Conditioner Extreme RepairKlicka för att visa stor bild

http://www.kicks.se/bobbys-haircare-b167

När jag var på Ullared senast så slängde jag ner dessa produkter, handlar annars typ Barnängen på Coop så är ingen frisörshampoo typ, men vad possitivt överraskad jag blev, helt kär. Mitt hår känns så mjukt och skönt på något nytt sätt efter jag använt det. Måste hitta var man köper det här hemma. Tydligen ska det finnas på Kicks.

Kanske inte funkar på alla, men kan rekomendera er att prova det. Visst han som gjort det kanske tjänar multum och blir ännu mer känd men, who cares, om man kan ha ett "gött" hår själv! =)

SPA- Hotel

Igår den 8/9-10 var vår första bröllopsdag, bomullsbröllopsdag, och självklart ville vi mysa lite extra så Daniel tog ledigt från jobbet igår och idag, så vi åkte till Vann Spa- Hotell vid Gullmarsfjorden, ca 1 timma från Göteborg. Det va så mysigt vi badade och bastade i spa:t och åt tre rätters middag i restaurangen som hade utsikt över vattnet. Maten va SÅ god och sen sov vi underbara sängar för att vakna till god frukost buffé. Vi hann även bada och basta i Spa-avdelningen lite innan vi skulle hem klockan 11.00 idag.

Tack älskling för varje dag med dig! Älskar dig så!
http://www.vann.se/


Muminmuggar...

... visst är dom söta muminmuggarna, vår senaste är denna som jag köpte i fredags då jag och mamma var på kryssning i Helsingfors. Sniff

Sniff är lite utav det svarta fåret i muminfamiljen. Han är inte släkt med övriga medlemmar, utan är adopterad. Sniff är även utav en annan art än övriga medlemmar i muminfamiljen, en blandning av rådd- och såsdjur.

Till personligheten är Sniff aningen girig och feg. Han drar sig för att ta risker och är mycket höjdrädd, men dyker det upp chanser till rikedom och berömmelse kan han istället ta stora risker.
http://www.muminmuggar.se/


Då försöker vi igen...

... om det inte funkar nu så lägger jag ner, bloggandet.

Jag har börjat plugga, ja heltid på distans =), så jag borde sitta och läsa kurslitteratur men gör en hel del annat.

Första kursen är Anpassad fysisk aktivitet för barn och ungdom med funktionsnedsättningar 15hp, på Halmstad Högskola.

Den andra kursen heter Bild och ljudskapande med barn: att uppleva kulturen 15hp Höskolan i Dalarna (Falun).

Så jag tänkte att jag kommer säkert sitta hemma vid datorn mycket och ha tid att blogga, skriva lite dagbok på nätet.

Så here we go again...Idag har jag bara sol i hjärtat!


RSS 2.0