Konstiga kroppen!

Nu är jag SÅ trött på att titt som tätt må dåligt! Är det inte nacken, så är det magen. Är det inte lederna så är psyket. Grr!

Har varit helt groggy i huvudet hela veckan, bara sitter här och kan inte riktigt focusera när jag tittar, svårt att förklara, men det är som ögonen/huvudet inte kan ta in det som är på sidorna utan bara kan koncentrera sig på att titta rakt fram. Ont i kroppen, huvudet, magen! Ingenting som verkar hänga ihop men bara finns där samtidigt. Om jag nu ska vara sjuk vill jag ha vanliga sjukdomar som förskylning, öroninflamation, det är också jobbigt men då vet man vad man ska göra, vila i några dar så släpper det. Nu ser det ut så här i min hjärna, är jag sjuk, vad är fel, blir det sämre om jag gör någonting, kan jag, orkar jag...

Jag vill inte! Tålamodet tar slut, slut, slut... 

Tur jag har en underbar man som kom hem med rosor häromdagen, det värmer! =)

Funderar på, eller jag har bestämt mig för att inte dricka alkohol på ett tag, hålla upp fram till nyår i alla fall. Ja kanske ett glas vin till maten, men jag känner att jag måste prova något. Magen krånglar, jag blir typ sjuk, ont i halsen, grymt trött i flera dagar när jag vart ute och druckit, its not worth it. Jag ska börja dricka aloe vera, kan inte skada, förhoppningsvis hjälper det lite. Jag vill bara må bra! 

Jag vet att jag kanske "tjatar" om det men var glad om du är frisk och har din hälsa. Det är svårt att vara tacksam för alla har vi våra egna problem, men livet blir mycket svårare när kroppen och knoppen inte vill. Eller svårare, man kan inte ofta inte göra NÅGONTING.


bild lånad från Google

Detta inlägg blev lite deppigt, men detta är mitt liv. Jag ger inte upp, jag försöker och är tacksam för att ha allt som jag faktisk har. Jag är väldigt lycklig på många sätt! Men det är f-n inte lätt att vara sjuk...

   

Arigurumi fröken!

Igår hade vi arigurumi igen, jag var inte där mådde inte så bra så jag skippade det. Har fattat galoppen ganska bra så jag kan virka på hemma i alla fall =).

Men förra veckan när jag och Babsan ville ha lite hjälp, jag med en panda som hade ett möster som inte stämde, jag ville ha ett större huvud på honom. Jag fick göra med större virknål bla, för enligt fröken var det felet. Huvudet var fortfarande för litet jämförelse med kroppen. Så hon sa till mig att öka huvudet snabbt vilket inte gjorde den slät och fin. Som en rund boll skulle den bli. Perfektionist som jag är så ska det bli BRA! Jag började nästan gråta typ, sa detta blir inte bra. Då tar hon huvudet smäller på det på kroppen så det blir som en glasskula i en strut och syr fast det. Vill man ta upp den och säga den är ful till nån man träffat 2 gånger och som ska lära en, nej!

När vi kommer ut säger Bettan, hon förstörde min mus, hans öron blev jättefula. Igår ringer Bettan mig igen och innan kursen är slut, hon va där, hon hade "rymt" tidigare hon hade gjort ett fult ben på hennes kanin, hon visar inte utan tar över, fröken (hon är 31år) och hon ville inte ta upp när hon såg och hon kunde inte göra likadant för hon lärde henne inte. Så plötsligt skulle hon gå upp jätte tidigt så hon va tvungen att gå innan det va slut, haha. 

Till saken är att denna fröken säkert är jätte duktig på vissa saker. Hon har arbetat som skräddare men nu läser hon till syslödslärare, hon är jätte gullig men SÅ opedagogisk.

För att förtydliga så ska jag inte ha min panda, inte göra klart den! 

 

Bild lånad av Google


The break up year.... (inte vi!)

Många av mina vänner och vänners vänner har i år gått isär med sina respektive och blivit singlar. Vi har kallat detta året för "the break up year" och nu har tom Blondinbella (ja jag läser hennes blogg ibland) gått isär med sin Nils efter 3 år, det är liksom pricken över i:et. Det är VERKLIGEN året när många blev singlarna.

Men börja inte misstro bara för att du är singel eller har kommit ur ett dåligt förhållande. Hellre själv än olycklig, eller?! Det tycker jag i alla fall. Samtidigt som man inte vet vad livet bär med sig. Vem skulle tro att jag skulle vara så här lycklig och gift med världens bästa man. Jag fick många gånger känslan av att, man borde vara nöjd, mer lycklig, men så är det INTE, man ska vara lycklig med den man är med, då är det rätt!

Följ hjärtat och tillslut blir det bara SÅ rätt, jag vet och njut av tiden ensam innan detta. Busa och ha roligt ;-)!*Bild lånad från Google* 


Arigurumi

Jag och min goa vän Babette går på en kurs på Medborgarskolan i Arigurumi.Tanken är att vi ska lära oss att virka sånna här små figuger, vem kunde ana att det va så SVÅRT, man ska kunna räkna och läsa omöjliga beskrivningar som inte stämmer efter dom blitt översatta, puh! Men igår virkade jag en halv gris och då var det andra kurstillfället, så en halv gris på 4,5 timmar. Men vi ger oss inte, nu har vi börjat få kläm på detta så snart blir det massproduktion ;-)

Kul är det i alla fall, det lyser upp mitt i hösten att göra något bara för att det är kul!


Varför vetenskap?

Idag var jag duktig och åkte till biblioteket och pluggade, får annars inte gjort något, svårt att ta sig kragen och plugga hemma. Man kan juh göra så mycket annat istället =)

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att plugga på universitetet, upplevde redan när jag pluggade i Australien att det är en sån konstig struktur och så "långt" ifrån verkligheten, det finns liksom inga broar utan det man läser är liksom på vetenskapsnivå, inget fel med det, men det är inte mig. Det jag läser och lär in är just: Varför vetenskap? Kanske inte riktigt vad jag förväntade mig när jag skulle läsa anpassad fysik aktivitet för barn och ungdommar med funktionshinder.


Välkommen hem till oss Skatten!

Nu är han här Skatten sen i torsdags, han är en riktigt mysig kille, charmig och bestämd på samma gång. Första dagarna var han väldigt nöjd och glad (vår tolkning), det är han nu också men han går efter oss och jamar massor, som om han säger ge mig uppmärksamhet och underhåll mig NU! Han är så söt! Jag funderar på om han börjar få "hemlängtan" till jourfamiljen, han bodde trotts allt där i 7 månader. Saknar katter på samma sätt som vi? Varför skulle dom inte göra det! Men vi ska ta så bra hand om honom och älska skiten ur honom ;-) Han är nu vår prins!

Han får INTE ligga i sängen men imorse när Daniel gått till jobbet hade kan smygit upp och vem låg där när jag vaknade? Skatten. Han är en liten (stor) buse...


RSS 2.0