Fattigbloggen

Surfade runt och hamnade på fattigbloggen. Så j-vla hemskt att människor i Sverige 2009 ska leva på ingenting och får lite mer av ingenting av socialen. En tjej hade sökt om matkuponger hon fick ingenting för hon hade inte HELT tomt i kylskåpet och om jag fattade det rätt så kollade dom hur mycket pengar man haft de senaste 3 månaderna och "överflödet" skulle man sparat till nästa månad. Summorna för vad man skulle få eller ha, va skit lite, ingen kan leva på det!

Alla har vi våra egna beskymmer och självklart är dom alltid störst men när ska maktensmän och kvinnor sluta få miljoner i bonusar och löner och ge till dom som verkligen behöver det! Ja ni fattar vad jag menar, det är inte barnen i dom fattiga länderna som svälter det är vi i Sverige, hallå alla vakna!!! 

Imorn ska jag vara lite mer tacksam för mitt fulla kylskåp, varma lägenhet m.m. Imorn ska jag krama min älskling med som kommer hem, längtat så efter honom! 

Lots of löv!!! 

Ex på middag!

Vem hade trott att man kan bjuda över exet till sig och sin nya pojkväns lya! Självklart har jag alltid hoppats att man kan fortsätta ha en bra relation efter man gjort slut men detta är över förväntan och det gör mig så lycklig! Efter jobbet idag kom Mikael över på "snabbmiddag" han skulle iväg på fotbollsträning. Men det va skönt att han kom förbi för jag gillar hans sällskap men också för att jag är så dålig på att laga mat till bara mig själv...

Daniel och Mikael gillar varandra med, lyckos mig! =) Tror att det funkat så bra för att det gått en ganska lång period mellan min relation med Mikael och tills jag blev tillsammans med Daniel. Den dan Mikael träffar sin prinsessa hoppas jag att hon inte kommer ha något emot att träffa på mig ibland.

Man måste våga lita på och respektera varandra! =) 

Juh mer och fler vi älskar desto bättre!!!


 


Vart tog helgen vägen?

Tycker helgerna går så fort...

Fredagkväll va vi på kinarestaurang med Jenny och Sebbe, jätte trevligt sällskap och god mat till ett bra pris! Sen åkte vi hem med en stor godispåse, mums!!!

I lördags va jag med Bettan och shoppade, så skönt att träffa henne på tumanhand, och strosa, prata, äta god lunch! Tack för trevligt sällskap! På kvällen hade Daniel bjudit över lite kompisar för att kolla på fotboll, som tur va följde några flickvänner med =)! Så lite vin slank ner och idag är jag lite trött, men men ;-).

Idag har vi varit och beställt kyl och frys och köket på Ikea! Känns bra men lite tomt i plånboken...

Måndag till onsdag ska Daniel åka på kurs och sova borta, jag har blivit en riktig toffel som helst vill ha han hemma, men får vara glad över att jag gärna har han hemma, hemskt hade det väl varit om det va tvärt om ;-)

Nästa vecka ska jag börja jobba 50% känns bra!!!

Hoppas ni haft en bra solig helg!

Snart får vi vår nya lya =)!

Den 16/4 får vi vår nya lya, ska bli så roligt att få börja greja i den. Men vi har redan börjar välja kök m.m. så vi kan börja fixa köket så fort som möjligt. Det blir ett lite gammaldags stuk på köket, med stor porslinsho, vita luckor Lidingö, olivfärgade väggar och så en fondvägg med denna ursnygga tapet ...Daniels lägenhet är såld, jipii, så tjejen som köpt den kommer flytta in 15/5 så vi kommer ha en hel månad på oss att greja.

Svårt med skor denna årstiden?!


Men så hittade jag ett par ursnygga Sneaky Steve, V dessa fast svarta, känns som en bra mellansko. Så varmt att ha vinterstövlar inne, när man är och handlar, jobbet m.m. Skulle gärna haft ballerinas redan nu men känns som det fortfarande kan vara ganska kallt och risigt vädet. Så ballerinas får komma senare! I löv theese...

Sneaky Steve: Medusa

Så vad händer just nu, 12/3-09

För dom som inte vet, är nu Daniels lägenhet till salu, där vi bor för tillfället. Det är jätte fint och mysigt och allt men lite för trångt för oss. Idag är det första visningen, det är 6 anmälda idag och 5 nästa vecka + att annonsen kommer i tidningen nästa vecka så det blir en tredje oxå. Känns bra man har juh vart lite rädd pga finnaskrisen och så men vi håller tummarna.

Det konstigaste när vi rensat ut alla personliga föremål och tryckt in alla grejer i garderoberna, så köparna kan göra sin egen bild av stället, är att man liksom tar bort hemma känslan. Men nu ser i alla fall lägenheten ut som ett hotellrum typ, lite kliniskt så där.

Ni som inte vart här eller bara är nyfikna kolla in här:

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/372429

Nytt liv i den "gamla" bloggen!

Känns som det händer en massa just nu, särskilt i mitt liv och många saker och tankar som jag gärna vill dela med mig av, så vad passar inte bättre än att komma igång att blogga igen!!! =)

Eller vad säger ni???


RSS 2.0