kanske...

...blev ingen teckenspråkskurs för mig ikväll =(, men jag ska ta igen det nästa vecka så jag deppar inte så mycket över det =). Tror att jag har fått svettkörtelinflammation, har haft det innan och har nu en ond knöl i armhålan, kan det vara så att det är därför jag är trött, yr, orkeslös, tappat all energi och vilja? Kanske är det så "enkelt", ska till doktorn imorn bitti, så då får jag kanske mer svar.

Något helt annat, vi handlade kycklingkassler på Willys igår, tänkte att det kunde vara gott att testa, det ser ut som en bit vanlig kassler i nät. Min man kom precis in i vardagsrummet med biten i handen och undrade om det var små bitar av kyckling som var förpackade tillsammans och blev till en stor bit, för det finns väl inte en sån stor bit kött att ta av kycklingen, hel liksom?!? Öh, jag vill inte veta blev mitt svar, men ni kanske vet så han kan sova i natt utan att grubbla ;-)

  

inte bra...

...jag har gjort allt för att hålla mitt humör och sinnestillstånd uppe, men har mer och mer känt att det känns tungt. Har hamnat i en ganska ordentlig svacka, fast ansiktet ler så är själen sorgsen. Känns lite orättvist efter att ha kämpat mig tillbaka från all sjukdom och nu när det vänt så kommer detta som ett brev på posten, tror dock inte att det är så konstigt (rent psykologiskt). Men jag kämpar på, ska rådgöra med mig själv och med dom som kan sånt här och se hur vi kan vända denna pannkaka.

Ikväll är det första gången på min teckenspråkskurs på Folkuniversitetet, hoppas bara att man kan ta sig dit för all snö och visst önskar jag att hjärnan var mer i ett påläge när man ska börja på något nytt, men det får gå som det går, som sagt hoppas jag kommer dit, det är en början, så ploga alla vägar ordentligt nu!

Inte tycka synd om mig, bara tycka om mig för den jag är och försöka förstå att det är tufft ibland!


dålig uppdatering...

...jag har varit dålig på att blogga, I know...

I söndags kväll kände jag att allt inte var riktigt som det skulle, jag var så fruktansvärt orkeslös och trött =(. Det fortsatte igår, orkade ingenting och jag sov och vilade, antagligen nån dipp som har med min sjukdom att göra. Denna gången försökte jag att inte trotsa det och la ner alla måsten och bara vilade, så idag känns det redan mycket bättre =)

Ska försöka komma ut på en liten prommis och sen ska jag kolla om det kommit in lite roliga arbeteten man kan söka, annars så är det tvättstugan som gäller ikväll. 

Hoppas ni har det bra trotts all snö, visst längtar man efter våren och små söta små ballerinas på fötterna =)

Kram... 

llilllördag...

... ja idag är ingen vanlig dag för det är Sandras namnsdag, med en enkel tulipan på bemärkelsedan...




bilden kommer från www.vivafullapånattclubochdetblevinganormalabildertagna.com 

Igår tog jag och Jennt oss ett dopp i Frölunda badhus, jag har inga muskler kvar och det märktes (nej jag har knappt haft innan men nu är dom helt gone) men det va skönt att komma igång. Ikväll tänkte jag få med mig min man på en promenad, får väl bli innan OS-sändningarna =)

Annars så har jag "roat" mig med att skrubba rent i kök och badrum

Snart kommer mannen hem men Sushi till sin fru som har haft århundrasdets värsta mensvärk, trodde jag skulle föda barn eller liknande i natt. 

Se hela bilden 







bild lånad från weblogs.fox40.com7


Ja ser det snöar...

...det var väl roligt hurra, NOT! Jag vill ha vår, vår, vår...

Jag sitter här och söker jobb, skickar ansökningar till höger och vänster. Tycker att det är ganska fascinerande att ena dagen så går det så segt att skriva personliga brev och ingenting blir bra och nästa dag så kommer det nästan av sig självt. Today is a good day, vad det gäller det i alla fall.

Jo ni måste gå och se Farsan, jag skrattade så gott, och ni som inte vart på VIP bion, det va så mysigt. Först kunde man sitta i en mysig liten bar och dricka ett glas gott vin, sen va det popcorn och dricka på vägen till salongen, sköna stolar och ordetliga bord, me like!   

SF Bio: Farsan
www.sf.se

Alla Hjärtans Dag...

... Vi brukar inte "fira" alla hjärtans dag, men lite extra mys i kalla februari är aldrig fel. Så i morse fick min man två små paket i sängen, en bok och ett par stålmannen kalsongen och ett kort jag hade pysslat ihop, för att visa min uppskattning, han har det inte alltid lätt ;-) I fredags fick jag rosa pussmunstulipaner vv av honom, älskar snittblommor och tulipaner är en föraning om våren =)



Det jag tycker är viktigt inte bara idag utan alla dagar är att visa ALLA vi tycker om uppskattning och sätta ord på hur mycket vi tycker om varandra, det glöms bort i dagen stressiga och upptagna samhälle så därför pysslade jag lite här hemma i veckan...

Här är några lite suddiga foton, vår kamera är lite dum men har bett mannen fixa den =)

 

Texten som är lite svår att läsa på korten står det, en vän är den som lyser upp när hela världen har slocknat /Alban Goodier

Jag vet inte vad jag hade gjort eller vart jag hade varit om jag inte haft mina UNDERBARA vänner, min fina man och andra nära & kära, så hoppas ni alla känner er lite extra älskade idag <3

Vi ska iväg på VIP bio här på dagen och se Farsan av Fares Fares tror den är är jätte rolig och sen fyller svärfar år idag, så vi ska dit och fira och äta middag! 

All we need is love!!! 



längtar...

...idag längtar jag hit...



Fremantle, Western Australia

Jag VILL vinna pengar så jag kan ta min älskling och åka till australien, ska börja spela på något så mina chanser att vinna lite pengar börjar existera i alla fall =)))

jag vill, jag vill, jag vill, Australia in my heart <3


lite depp här hemma...

...är lite förskyld och allt som kommer med det trött, ont & hängig har därför bara vart hemma i flera dagar, känner mig så deppig idag =(((

Jag vill komma igång, ha ett jobb, har inte hört någonting...
Tappar lite hoppet då och då och idag har hoppet rymt =(

Ikväll ska jag och mamma på en föreläsning i Mölnlycke Kulturhus, våga förändra ditt liv, hoppas på lite ny inspiration, samtidigt känner jag att jag förändat massor inom mig själv de sista åren det jag behöver nu är ett inspirerande jobb, men kanske kan man "tänka sig till det", hoppas! 

In and out för idag, försatt depp pågåing!  


inredningsdrömmar....

... jag tycker våra väggar i sovrummet är lite vita och tomma, vill ha något i hörnet och så har jag velat ha ett utsågat träd (som styvfar ska fixa) som jag ska sätta krokar i och hänga kläder på i massa olika snygga krokar, så de ska funka som klädhängade också, inte bara väggprydnad =). Så hittade jag denna, man blir så glad när man hittar det man vill ha...



bild lånad från http://pinkfriday.blogg.se/ 

tack

...för att jag har så fina vänner! Vi hade en jätte kul tjejkväll igår och natten tillbringades på en nattclub/bar i stan. Hade sjukt kul, länge sedan sist och hoppas att det blir snart igen =)

Snart kommer svärpäronen över på smörgåstårta och chokladtårta, sen ska vi bara mysa i soffan hela kvällen, mannen och jag, han ska på kurs imorn så då kan jag inte pussa honom på nästan två dar...

But i will survive... hehe

Löv...

party lördag...

...oj, har mycket att göra idag, ska hacka, skala, baka, skaka, vispa, blanda, städa, locka, plocka, duscha (kanske inte så nödvändigt ;-)) för ikväll är det tjejmiddag och nattclub som gäller, wiiiieee!

och vad passar inte bättre än melodifestivalen i bakgrunden =)...

Ha en skön lördag och önska mig lycka till med allt grejande, mannen brukar hjälpa sin stressade fru men idag har han rymt och ska spela innomhusforboll hela dan (det gör han rätt i). 

Puss & Kram



partybrudarna, yeyh!!!
 

 

Friday again...

...då var det fredag igen, även om jag fortfarande är hemma på veckorna är det skillnad på helg och veckodagarna, skönt med helg =)

Igår fyllde min kära mamma och hennes tvillingsyster år, så jag var i Mölnlycke hela dagen igår, det har vart så halt (jag vill inte att hon ramlar och bryter sig) så jag och mamma gick till biblioteket, min mammas favvo place. Sedan köpte v i lunch från kondiset på torget och delade på en semla. Jag och älskling har varit mer hälsosamma med maten ett par veckor och det har gått ganska bra, men denna veckan så unnar jag mig =), inte varje vecka man fyller år ;-)

Till middag så gick vi till en lokal restaurang tillsammans med Mikael och firade lite att vi fyllt år, tack för en god middag! =)

Idag ska jag greja hemma, skicka lite jobbansökningar och shoppa mat, hoppas vi hinner med lite mys i soffan ikväll också!




Idag är ingen vanlig dag...

...för det är min födelsedag! Hurra, hurra, hurra, jag blir gammal tant idá, twentynine liksom, blir lite mer speciellt om man skriver det på engelska, för det är så det känns ett himla tråkigt "mellan år". Känns tom trist om nån frågar hur gammal man är: jag är meningslös och 29 =)

Men tack alla underbara som genom sms, facebook och telefon grattat mig idag! Ni är underbara! Min man har köpt en present (tror att det är värmespolar till håret) och glömt/gömt den i garderoben. Han låste in sig i vårt pysselrum igår kväll och kom ganska snabbt ut och hämtade papper och tejp, samtidigt som han högt klagade på att det inte fanns tejp i pysselrummet =dåligt pysselrum. Jag fattade då inget alls utan trodde han hade fått pysselsug och va tvungen att pyssla ;-)

Det har inte hänt så mycket utöver det vanliga idag utan det har vart en ganska vanlig onsdag men det blir kinamat till middag och semla till efterrätt idag. Vi är lite nyttiga och unnar oss något gott ca 2 gånger i veckan, men denna veckan får det bli lite fler gånger tror jag =)


  

Bakning från förra veckan, tårta är en bär och frukt tårta vv  
http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=14745

Ang vår soffa, kom en budbärare från Ljungbergsmöbler och kollade på soffan, satt i den och tog kort på den. Han tyckte det inte verkade riktigt riktigt men det är hans chefer som bestämmer och dom skulle höra av sig eller så skulle vi ringa i början på nästa vecka och se vad dom säger, nya kuddar tycker jag att dom ska erbjuda oss =)

JJ: Ja jag har väl helt enkelt mer koll än dig ;-)

Äntligen...

... om en timma kommer äntligen någon från Ljungbergs Möbler och kollar på våran soffa, som redan efter 6 månader blev helt deformerad i kuddarna, vet inte vad jag gör om dom inte åtgärdar detta på något sätt. När vi var inne hos dom och anmälde detta för MÅNGA månader sedan så var det inte ett känt problem på detta märket av soffa, men nu är våran soffa helt nedsutten och deformerad grr. Men man kan hålla tummarna att det går vägen =)

Har även bokat biljetter till mig, mamma och mannen till Sista Dansen 21/2 på Statsteatern i Göteborg, det är en extra föreställning och alla intäkter går till Läkare utan Gränser och Haiti. Vi har blitt lite kulturella vi ;-), nej något måste man göra för att roa sig i detta kalla, snöiga, blåsiga, mörka Sverige.  

http://www.stadsteatern.goteborg.se/Pa-scen/Sista-dansen/  


Lou Rossling

"Ibland träffar vi människor som ger oss energi, vi kan känna det i hela kroppen. Man träffar en bekant på stan som med full inlevelse berättar något roligt som har hänt och vi kan till och med glömma bort att vi själva var på ganska trist humör innan mötet skedde. Ibland träffar vi människor istället "äter" vår energi och då blir man alldeles trött. De klagar på vädret, jobbet, sitt förhållande och att skolan blivit så dålig. Det är ingen ände på allt man hittar fel på. När man skiljs åt har man plötsligt själv smittats av denna personens negativism och är väldigt trött. Det är väldigt sällan det är de som säger positiva och glada saker som man blir trött av, utan tröttheten upplever man oftast med dem som talar om hur eländigt allting är."

TÄND DINA STJÄRNÖGON vad barn har lärt mig, Lou Rossling (2007 Efron & Dotter AB)


RSS 2.0