Skön långhelg!

Har varit riktigt skönt att inte ha massa planerat denna helgen, i fredags städade jag och tvättade typ hela dagen, mannen va på jobbet, på kvällen hade vi trevligt Jenny och Sebbe besök!

Igår trodde vi inte det skulle vara så fint väder som det blev, hört att det ska var sådär väder hela helgen, men vi tog en tur till stan köpte presenter till ett kalas vi ska på i eftermiddag, barnkalas, Daniels kusinbarn. Vid 15.30 sprang jag på ett par skor jag bara ville ha, men dom hade bara provskorna kvar i affären och dom va jätte fula. Men dom fanns på Kungsmässan i Kungsbacka, så snabbt hem och hämta bilen, ringa mamma fråga om vi kan komma till Onsala, mammas särbo bor där. Kungsmässan stängde 17.00, mamma ringer igen moster och hennes man vill åka med, vi hämtar upp dom i Mölndal och sen ner till Kungsbacka och jag fick mina skor! =)

Sedan blev det grillat och trevligt sällskap i Onsala och när vi kom hem såg vi en halv film (såg resten idag) och sedan va det sova! Skönt att kunna vara spontan tycker jag. Vad som händer förutom barnkalas får vi se.

Lots of löv!
hänt i helgen

I helgen har vi haft Emilie-besök, så trevligt!

Fredag: Blev det lite god middag och Så ska det låta på tv:n vi va lite sega efter jobbveckan
Lördag: Spaning efter duschkabin på Bauhaus och Hornbach, Emilie behövde inspiration, hon behövde en ny, sedan blev det lunch nere vid älven =), jätte mysigt, skönt att kunna göra "vanliga" saker inte bara greja hemma (även om det är skoj med), "plötsligt" hade gbg-varvet börjat och vi befann oss på fel sida, så det blev att stå och glo en timma. Emilie blev insirerad och ska spinga nästa åtr, go gumman! På kvällen va det tacos, vin och slager, helt perfekt =) Tack för underbart sällskap gumman!

Söndag: Har vi grejat hemma, det liknar mer och mer ett hem!

     

Tavlorna och lampan har kommit på plats idag, även lister

     Dessa underbara blommor fick jag av min älskling i torsdag = KÄRLEK!

Vad har ni hittat på???

Ta inte livet för givet!!!

Ta inte livet förgivet eller varandra för den delen!

Ibland vill änglarna komma och hämta någon nära oss eller nära dom vi har nära!En liten grej till

Före och efter bild!
Här kommer några bilder från köket

Lägger upp några bilder från vårt kök, det är fortfarande lite fix kvar med grunden är klar

    

     

Fortsättning följer på resten av lägenheten, när jag städat lite granna ;-) Verkar som jag fått lite pollenallergi, jag som inte har något annat!=) och så har jag ett inflamerat knä så jag haltar gött, så fixandet har legat nere lite här hemma men allt funkar juh som det är så det gör inget.

Vi har flyttat!

Allt har gått jätte bra, men man är väldigt sliten vart mycket det sista!

Ska försöka lägga upp bilder ikväll närDaniel får igång vårt vanliga nät, detta är från jobb datorn!

vad har ni hittat på???

Kramar!!!

Modonna biljetter?

Nån som vill köpa två biljetter till Madonna i sommar (Göteborg), bra sittplatser, ca 800st. Det är Daniels bror och hans tjej som säljer som inte vill gå. Antar att det är den 8:e augusti (det är en spelning 9:de med) glömde dubbelkolla men kan kolla upp det, hör av er i så fall!

Jag, Daniel, Babette och Håkan ska gå! =)


Pyssla är kul

Jag gillar att pyssla men nu blir det inte så ofta som jag önskar, eftersom jag måste dra fram allting och plocka bort då vi har så lite utrymme. Men mamma och Mika har lovat oss ett skrivbord/pysselbord som vi kan ha i gästrummet =)!

Min kusin tar studenten i juni och min moster undrade om jag vill göra bords dekorationerna till hans mottagning/fest, det är kanske lite ont om tid med allt annat också men jag kan inte säga nej det är juh så kul.

Så här såg dukningen ut på mammas och mosters kalas i februari.

     

Daniel tyckte det va jätte roligt att vika alla 50 servetterna och knyta små rosa band på ;-), när jag pysslar blir det ofta vi =)
Jag är nybörjade och gör detta hellre än bra, men det är som sagt roligt.
Ny vecka

Hit ska vi åka, Hammamet Tunisien 9/9-16/9Ja annars är jag hemma idag, har så ont i hela kroppen, reumatismen gör sig påmind. Men hoppas lite vila hjälper! =)

Daniel är iväg påkusr kommer hem på onsdag, sämsta veckan nånsin att åka på men, men... Och så igår bara några dagar innan vi ska flytta slutar torktumlaren att funka, jag blir så TRÖTT, så suttit och ringt och ringt, så nån kan kolla på den, på fredag va första tiden, suck, ja ja det ordnar sig väl antar jag.

Hoppas ni har en skön måndag!

stökiga söndag

Helgen har gått fort som vanligt, fast det va en extra dag =)!

Lördags vaknade jag, gick upp (09:00) och åt frukost och gick och la mig igen, hade ont i hela kroppen och kände mig helt utslagen, då hade jag ändå somna framför en film klockan 22.00 kvällen innan. Kände mig jätte trött hela dagen och hade ont i varje liten led.

Varit lite piggare idag, men haft ont halsen, men jag har packat och packat, tråkigt som attan men måste göras...

Så här ser det ut hemma hos oss just nu!  

Lite bilder

Äntligen har jag lite tid och kameran hemma, så nu kommer lite bilder...

             
         

Köket börjar ta form =)Det tog "bara" typ 8 timmar att få till denna schablonen, men den blev snygg (vårt sovrum) =)Nya hallen vs gammla hallenSå här ser vardagsrummet ut just nu, fortsättning följer....

RSS 2.0