Lite ledighet

Är hemma från sjukhuset (ligger på reumatolog avdelning) på permis tills på måndag sen ska jag in igen i några dagar. Läkarna ska ge mig medicin så att vi ska kunna åka till Tunisien den 9/9-09 =). Äntligen så borjar härvan med min hälsa att reda upp sig, hoppas vi i alla fall. Är väldigt trött och sliten, vart en tuff vår och sommar! Men känner äntligen tillförsikt att allt kommer bli bättre. Men tar lite ledigt från bloggen. Återkommer när vi kommit hem från Tunisien! =)

Njut av något varje dag, även om det är något litet som gör dig glad!

Tack alla underbara vänner och familj för allt stöd, vad vore livet utan er!!!


 


Sagt hejdå till jobbe!

Varit på jobbet idag och städat mitt skrivbord och rensat min dator, lämnat n mobilen och fikat med jobbarkompisarna. Känns trist att inte jobba ihop med mina sköna jobbarkompisar mer men life goes on eller vad säger man =).
 
Kommer träffa dom en massa gånger mer =)

Daniel är i affären och ska handla lite, när han kommer hem ska jag slänga in en kladdkaka i ugnen, mums, blev så suuuugen. Ingen idé att stå emot begäret, eller hur.

Om 3 veckor är vi i Tunisien, längtar så!!!

och vad händer nu?...

Tanken var att jag skulle börja plugga den 24:e augusti, och som jag har längtat. Men nu verkar det som att jag är för sjuk för att kunna börja. Inte bara att jag ska orka "gå i skolan" ska jag orka pendla 1,5h vägen så 3h om dagen. Låter kanske inte så jobbigt men jag får hjärtklappning av att duscha och klä på mig. Dom ringde från reumatologen jag kommer få en tid om ca 10 veckor, det är inte imorn direkt. Få kanske acceptera att det inte är min tid att börja på just denna utbildningen just nu, men då är frågan vad ska jag göra istället??? Har varit hemma i 3 veckor nu och jag klättrar på väggarna (eller hade klättrat om jag orkar, jag sitter hemma och blir bara mer och mer uttråkad).

Jag är ingen som bara är hemma, jag vill plugga eller jobba. Söka jobb och börja på något nytt jobb känns inte heller aktuellt. Behöva ringa var och varannan dag =inte populärt och dåligt samvete jämt. Vad kan man göra som inte är för ansträngande men som innebär att man kommer hemifrån och träffar lite folk. Kollade på lite kurser på ABF, fanns några som gick på dagtid, vattengympa vad något mer jag tänkte på, får klura lite.

Men sen ska man ha pengar också, F-kassan är juh sjuka i huvudet och vill inte godkänna min sjukskrivning. Det är lite som moment 22 just nu, men jag försöker hålla humöret uppe (svårt ibland).

Men idag är det fredag! gött!         


Gamla låtar?!

Sitter hemma och är sjukskriven, men det va inte det jag skulle skriva om nu. Utan blev plötsligt sugen på att lyssna på/försöka hitta, sånna där gamla (behöver inte vara så gamla heller) goa låtar som gör en glad ända in själen. Och tror ni jag kommer på en enda???

HJÄLP MIG!!!
 
Kom på en nu Vanilla Ice-ice ice baby =P

Madonna ikväll!

Som jag väntat, spm en liten kotte på tomten, ja eller nästan ;-)

Först blir det drinkar på balkongen med vänner och kinakäk =)!

Hoppas ni har det bra!


Nu är det augusti och det känns som höst när man tittar ut!

Skulle börjat jobba idag men hälsan strular som vanligt, så det blev inget med det. Deprimerande att alltid vara sjuk men vad gör man tar en dag i taget.

Men här kommer något lite roligare, några semesterbilder från Finland.

     

Daniel på Viking Line mot Helsinki, mormors & morfars stuga/hus i Juuka, eller Haapavaara 1 mil utanför byn Juuka, så mitt ute i igenstans.  

     

Här var vi en vecka nio personer i ett hus storlek av en 2 rummare, tur det fanns två gillestugor. Kusin Janica på väg ut till dansresturangen i byn som hade disco kväll, jag och min gubbe på stället.

     

Farsters man och jag i båten emot Kemis skärgård där mina släktingar har sommarhus.

     

Grannen hade byggt en jätte mysig brygg-altan typ. Kusin Jouni lät oss låna hans stuga så här bodde vi, ingen el eller vatten toalett. Allt går på gas, mysigt! Basta gjorde vi varje dag på hela semester, annars får man vara smutsig ända tvätt möjligheten. Utedass va det i dagarna 2 med =)
RSS 2.0