Tack!

Tack alla underbara släktingar och vänner som gjorde vår bröllopsfest till en toppen fest!


Pirrigt!

I två dar har jag kännt mig som zombiewoman, inte så spännande. Men tack vara en liten insomningstablett så somnade jag äntligen gott igår kväll och sov till morgonen =), känner mig mycket bättre nu.

Imorgon är det dagen för vår bröllopsfest, det börjar kännas lite pirrigt nu. Ska bli kul att få fira med alla nära och kära fast samtidigt känns det overkligt. Ni vet som när man väntade på tomten när man va liten, han skulle nog aldrig komma för dagarna bara segade sig. Och plötsligt var det julafton och då kände man typ ingenting för det kändes overkligt, tomten skulle komma sen. Ja ni kanske fattar känslan;-)

Ha en underbar helg!
Bli med katt?!

Alla som känner mig ens lite granna vet att jag så gärna vill ha en katt, ja eller inte bara en utan två! =)

Min kära make är väl ganska med på noterna att skaffa katt men så funderar vi (läs mest jag) på olika alternativ. Jag har aldrig haft djur (när jag var liten och så) förutom Kitt, en katt som en expojkvän till min tyckte vi skulle ha på den tiden då jag bodde i Karlstad och jag var ganska ensam. För det va så lätt att ha en katt, inga problem, haha tills lilla Kitty kom hem till oss. Hon var hämtad hos någon halvskum man i Skövde (han jobbade där då), gener eller betende mönster var inget som jag hade en tanke på. Jag älskade denna underbara katt över allt annat och hon fick mig att börja älska djur, men det va besvärligt. Kitty var en väldigt speciell katt och efter 3 år kunde jag tyvärr inte ha kvar henne. Men just för att inte behöva skiljas från en katt till vill vi nu vara lite mer förberedda.

Alternativ 1: Det finns katthem som skriker efter godhjärtade människor som kan adoptera en katt. Ja och det vill vi juh =), två vill vi ha. Jag vill gärna ha två katter så dom har sällskap av varandra och inte blir lika känsliga över att vara ensamma hemma. Inbillar mig även att två katter inte är mycket "jobbigare" än en. Det jag funderar på vad det gäller katthemskatter är att dom behöver kärleksfulla hem att komma hem till, och vi har massa kärlek att ge. Jag inte ha en katt som dinglar i gardinerna och klöser på våra tapeter. Samtidigt är dessa katter om man så vill, lite äldre och man "känner till" deras personligeter ganska väl, tror jag i alla fall. Men då vi inte kan garantera att det inte kommer bli några bullar i ugnen dom närmsta 5 åren så kan vi inte ta katter som inte kan vara med barn. 

Alternativ 2: En jobbarkompis har ragdollkatter och jag skulle så gärna ha två ragdollkattungar. Denna rasen verkar så underbara. Det är en ras som trivs att vara innekatt. 

"Ragdollen är en perfekt innekatt, på grund av sitt lugna och tillgivna sätt. Den anpassar sig lätt efter familjemedlemmarnas olika nycker och det inkluderar både djur och barn. Finns det barn i familjen som i lägre åldrar kan behandla djur i allmänhet lite vårdslöst så tar det väldigt lång tid innan en ragdoll börjar säga ifrån, därmed är det inte sagt att de inte känner smärta, som elaka rykten vill påstå. Deras mest karaktäristiska drag som skiljer den från andra raser är att den ofta slappnar av i alla muskler då man lyfter upp katten så att den bli lika lealös som den "trasdocka" den har fått sitt namn av." 

men, dom kostar mycket pengar och vi har typ inga pengar just nu och kommer inte att ha på ett bra tag. Jag vill ha katt nu, men samtidigt ska vi skynda innan vi vet hur vi vill göra. Men en dag ska vi bli en kattfamilj =) 

   

Fruhippad

Förra veckan tisslades och tasslades det i mobiler m.m. Jag började ana att något var på G. När min kära make förslog att vi skulle städa (händer så där ofta, not!) på fredagen så var det klart nåt skulle hända under helgen. Det va lika bra att hjälpa till, men jag trodde att det skulle hända på lördagen, så vad förvånad jag blev när det klockan 19.00 kom in 6 av mina favvo tjejer i hela välden, hemma hos oss. Jag fick en snygg Hello Kitty pyjamas och tillhärande tofflor och så va pyjamaspartyt igång. Jag har LOVAT att inte publicera några bilder pga av att alla hade just pyjamas. Men lite bubbelskål börjde pyjamaspartyt med chips och dipp, godis i massor, sanning och konsekvens. Tack så otroligt mycket underbara vänner, det bertyder väldigt mycket för mig, särskilt nu när hälsan bråkat så!!!

På lördagen var vi hos Daniels kusin och hans fru uppe på Flatön (helt sjukt underbart ställe) på kräftskiva. Jag mådde lite sådär hade mycket utslag och en bökig mage (hade det innan vinet på fruhippan). Kräftskivan så lyckad men vi fick bege oss hem vid 24:00 tiden. Sen vakande jag på natten och mågde inte bra och det hela slutade med en allergireaktion (kan vara kräftorna) och jag blev inlagd på infektion under dagen igår. MEN ingen större fara jag är redan på bättringsväg och kommer vila och ta hand om mig så jag är piggelin till helgen. 

Finns säkert många som känner så, men jag har gift mig med världens bästa man! Löv you so much! 

 
  

Fru Brattberg

Ja det stämmer, vi har gift oss!

Den 8/9-09 vigdes vi i Kungälvs Gamla Rådhus, det var jag och blivande mannen och våra föräldrar. Sedan åt vi alla tillsammans middag, vi skulle ha picknick men vädret ville inte riktigt vara stadigt så den fick bli inne i sviten vi hade hyrt på hotell Fars Hatt. Men det va lika mysigt ändå och gott! Sedan var det kaffe och efterrätt i restaurangen. När våra gäster gick hem vid 20.00 tiden så slängde vi oss i jacuzzin och åt av fruktfatet och chokladen som stod på vårt rum och drack bubbel. Dagen var precis lika underbar som jag hade hoppats, jag eller vi är så lyckliga!

Jag är nu lycklig fru Brattberg och igår kom vi hem från vår "bröllopsresa" från Tunisien. Vi har solat och badat och bara njutit. Hälsan verkar ha blivit bättre med så jag är mycket piggare och gladare, håller tummarna att det håller i sig.

Vi har inte fått de riktiga bilderna från vigsel men här kommer några från vår kamera. Lägger ut fler vid ett senare tillfälle.

   

   

   

RSS 2.0