Att aldrig vara riktigt frisk är tungt. De...

Att aldrig vara riktigt frisk är tungt. Det som för andra går lekande lätt bli svårt. Institutioner inte förstår och motarbetar, frågasätter. Sjukvården som undersöker allt och ingenting som längre är privat, alla ska veta allt. Ändå är jag ofta glad och lycklig, possitiv men ibland känns det ensamt och tungt!


1 dag kvar...

... imorgon får vi nycklarna till vårt nya hus! Det pirrar lite i magen nu fast flytten blir inte av förrän lördag morgon.

Känns vemodigt att lämna vårt hem, som det fortfarande är men jag försöker att int tänka på det så mycket, blir lätt blödig då, lite sorgligt men mycket roligt och skönt att flytta.


En bild på mig i hemmet inför en inflyttningsfest i somras

Skatten blir lätt stressad och började med att kissa överallt igår, bland kartonger och allt. Då detta händer då och då, han lider av nervös blåsa, så hade vi medicin hemma så han blev snart bättre. Han skulle åkt till sitt gamla jourhem idag men dom kunde ta katterna redan igår =), så blir det lite mindre stressigt för honom. Dom är så snälla så att lilla bus-Gösta fick följa med han också. Det första han gjorde var att gräva lite jord ut en stor kruka på golvet, pust. Hoppas dom orkar med honom!

Nu ska jag fortsätta packa!


Vadå packa? När man kan ligga hos pappa oc...

100media_imag007 (MMS)

Vadå packa? När man kan ligga hos pappa och mysa...


Flytten...

nu börjar det pirra ordentligt inför flytten nästa lördag. Mycket är packat och mer ska packas i helgen, möbler ska skruvas isär och allt annat som ska göras. Känns väldigt vemodigt att lämna vårt kära Hisingen, som jag sagt många gånger jag skulle ALDRIG flytta till Hisisngen det va ingenting för mig.

Men som jag har trivts! Min man är från landet på Hisingen och hade när blivit tillsammans köpt en lägenghet i Eriksberg som vi flyttade till men den va lite och efter bara några månader hade vi flyttat hit och renoverade detta till vårt drömhem.


Hisingen sedd från Göteborgshjulet, vi kommer sakna dig, Älvstranden!

Och så ska vi flytta, även om det bara är vi och katterna så känns lägenheter lite trång (i-landsproblem) och vi längtar efter att ha en liten gräsmatta att kunna gå ut på så nu har vi köpt det. Ett radhus på 130 kvm i Kungälv, jag tror vi kommer trivas utmärkt, alla fyra!Jag som nästan aldrig varit i Kungälv men det verkar vara en jätte mysigt lite stad och det är nära Göteborg!

Smaken är som baken...

delad...

Har ni frikort som ni får använda då ni är i ett förhållande, kändisar man får ligga/hångla/taffsa på, med fast ni är i en relation? För skulle man träffa denna kändis så skulle juh denna man/kvinna verkligen bara vilja göra allt detta med mig eller dig om det är din lista ;-)

Min nya nummer 1 på min frikortslista är efter nyhetsmorgon idag:

BrolleNummer två den stabile, Ryan PhillippeDagen 3:a är sångaren i TakidaVeckas bubblare är Daniel Craig =P
packa...

Då vi flyttar om 2 1/2 vecka och vi har ganska mycket inbokat där emellan så har det varit dags att börja packa inför flytten, många kartonger har det blivit och fler kommer det att bli. Samtidigt är jag glad att jag då och då rensat bland våra grejer så det är inte så mycket rensning utan mest ner i lådan...

Samtidigt som jag står där och packar ner kläder och annat så tänker jag kommer jag behöva just detta innan vi flyttar och tänker man så för mycket så får man ingenting packat. Igår kom jag att tänka på hur mycket behöver man egentligen i sin vardag? Det är inte mycket, man kan klara sig på lite...Då jag reste till Australien första gången 2007 så skulle jag vara borta i 5 månader och hade en resväska som fick väga 20 kg och ett handbagage som fick väga 5-7kg sen datorn om det ingick i den vikten eller inte kommer jag inte ihåg men ändå. När jag landade var det vinter i Perth och regn och rusk och ca 10 grader sen när jag skulle åka hem var det 40 grader, så man skulle ha kläder för olika väder också.

Vi, jag och Emilie, som blev en vän för livet och Sofie bodde i en fyra, så vi hade var sitt sovrum och vi hade möbler, soffa, matbord, varsin säng och skrivbord. Kastruller fanns väl några och lite tallrikar, det fanns bara koppar att dricka ur, men det går bra att dricka allt i dom, vin, te, vatten, läsk.

Det vi köpte va täcke, kudde och lakan + vardagsgrejer som shampoo, balsam m.m och mat så klart. Vi hade varsitt fack i frys och kylskåp. Man behöver inte mycket grejer egentligen men samtidgt gör många av mina "saker" att jag lever ett göttigt liv!

Underbara Emilie som visar på en jordglob i Köpenhamn vart det var vi träffades och fann varandra!

jag lovar...

att försöka blogga lite oftare (Jenny)...

Inprirationen tryter när hälsan krånglar, som just nu. Men sen "hinner" jag knappt blogga när jag mår bra heller för då ska jag uppleva livet och göra allt det jag inte orkar annars ;-)

I torsdags hade jag och min man vår 2:a bröllopsdag! Då vi köpt vårt fina radhus så tillkommer massa extra avgifter så vi bestämde att inga presenter i år, har jag visat vad jag fick förra året? Ett halsband som jag önskat mig, där det står Hanna <3 Daniel, det är mycket välanvänt, halbandet kommer från Smycka.I år fick jag denna underbara bukett och så ska vi iväg och bo på hotell övernatten i Varberg, jag fick presentkort på liveit.se av mina mostrar när jag fyllde 30 år, så det ska vi utnyttja idag, lite hotellmys med frukost, bastu och bubbelpool i relaxen, mysigt värre! Det ska bli lite skönt att sakna katterna (läs bus Gösta) också, så kommer man hem med lite ny energi.

Jag läste en kommentar hos http://iminagommor.blogspot.com, "ja det är kärlek, och framförallt är det kärlek att stanna kvar hos sin kärlek när livet inte blir så enkelt som man hade önskat och hoppats på. Jag hade tur som fann en så fin man!", började nästan gråta precis så känner jag inför vår kärlek trots all ohälsa så älskar vi varandra så!

Ha en underbar lördag!
RSS 2.0