dags för uppdatering...

...var några dagar sedan jag bloggade, bloggtorka antar jag.

Jag mår lite halvkonstigt, förra veckan var inget vidare, humöret var botten. Förutom när jag gick hem till kusin-vitamin och tog lite vin och sjön lite singstar i lördags kväll, det lättade lite på trycket.

Igår hade jag en BRA dag, satte mig och kolla jobb och allt kändes lite lättare igen. Men så sov jag tokigt igen i natt och idag håller jag på att förvandlas till ett litet monster igen...Kanske kan min man muta mig med lite sushi =), kanske piggar på mitt lite offiga humör.

Jo en sak jag tänkt på: vi var på Avatar 3D bio i söndags, tyckte filmen var bra, tre av fem fick den av mig, men i alla fall så får man ett par plastglasögon i en påse när man går in, one size fitts all. När vi sedan sett klart filmen så letade jag efter en insamlare eller in insamlingsbinge, men nej! Många kastade dom i papperskorgen eller tog med dom hem, där dom antagligen hamnar i soporna. VARFÖR inte ta och samta in dom, köra dom in nån sorts tvätt och packa dom i ny påse och återanvända. Vilket miljö slöseri, eller? Dåligt enligt mig!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Upp och ner, och ner och upp... Slår vad om att din morgondag kommer kännas bättre med nyfunnen energi och annat skoj på dagordningen =)

Bra skrivet om återvinning av plastglasögonen! Själv tog jag med mig mina hem men kommer förmodligen att se en annan 3D-film under våren. Och just den gången lär jag ju glömma att ta med dem och istället plocka på mig ett par till, som så många andra människor... Ring bion med en gång och kräv glasögontvätt! Borde ju ligga i deras intresse också med mindre kostnader och helt klart bättre för miljön.

Ses, kram!

2010-01-12 @ 22:22:55
Postat av: Sandra

Jag håller definitivt med! Vilken miljöbov!!! Är ju hur lätt som helst att bara recycla om de gamla...Inge roligt att känna sig nere... är inne i en tråkig period själv också. Man får ta dagen som den kommer och göra så gott man kan för att pusha på sig själv! ;-)Hoppas vi ses snart!

Kraaam!!!

2010-01-14 @ 09:31:01
URL: http://sybaritens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0