Kladdkake-ljus...

...vi var på Ikea för ett tag sedan och köpte doftljus, vi fick då med oss ett trepack doftljus som doftar/luktar kanelbulle, kladdkaka och cheesecake. Min undran är nu när jag tände kladdkake ljuset, kommer jag bli sugen på kladdkaka eller annat liknande bakverk nu? *orolig* För jag har faktiskt varit duktig=nyttig i två veckor nu och kladdkaka ingår inte i min nya lifestyle (inte en onsdag i alla fall).

Varför tände jag då detta ljus? Självklart för att det är regn/snörusk utomhus och tända ljus är mys men också för att det luktar blandning mellan ingrott kaffe och lax hemma hos oss. Efter helgen tyckte jag att det lukatde kaffesump hemma hos oss och jag beklagade mig för Daniel igår att jag slängt soporna och ändå luktar det?! Då kom Daniel på att kolla kaffekokaren (sån kok-kaffe kokare) och den var på, senaste vi (läs Daniel) kokade kaffe var i lördags, så den har varit på i ungefär 3 dagar. Min man hade råkat dra ut fel sladd!!! Men det gick bra, den tom funkar =) 

Ikväll ska vi på Magnus Uggla på Rondo med moster, vi fick följa med då hon hade biljetter, så kul, för vi har sålt våra biljetter som vi hade för att vi ska på 30-års fest i då, hoppas han är bra!www.ikea.se

Kommentarer
Postat av: Jenny

Du är så duktig Hanna, två veckor är en lång tid!! Du får gärna smitta mig med lite av din nyttighet, behöver verkligen en uppryckning nu... Låter mysigt med kladdkakedoft, mycket härligare än kaffesump, tror t.o.m. att ljuset kan kompensera suget så du tror att du har mumsat i dig kakan fast med 0 kcal förbrukade =)

Höjer dock ett varningens finger för slarv i köket, vill inte veta av fler olyckor med hushållsapparater hemma hos er är ni snälla! Pöss

2010-01-27 @ 23:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0