London va underbart!...

London-resan va toppen, shoppingen går inte beskriva med ord =), så bra och billig va den! Vi åt jätte god mat varje dag till bra priser, Italienskt, Indiskt m.m. mmmmmm!!!!

Jag låter bilderna tala för sig själv, det är vår där nere!


Kommentarer
Postat av: Maria

Åhhh längtar tillbaka!!Var bodde ni?? Ser ut som att ni i alla fall var på någon kul marknad va?Ska nog åka tillbaka snart igen ;)

Kram ♥

2011-03-15 @ 18:02:23
URL: http://www.tindraelliotsmamma.blogspot.com
Postat av: Anonym

Underbart! Du är så fin Hanna =) man ser att du mår bra och har haft kul! =)Har min sista vecka på praktiken, hade vart mysigt att träffas på stan och fika någon eftermiddag sen!!!KRAM

2011-03-15 @ 19:43:39
Postat av: Maria

Hahaha det är lugnt, jag är bara så glad att jag ens kommer få några såna där ari... Kan inte ens skriva namnet ;)Vi bodde ju också i Bayswater, tyckte det var perfekt att bo där. Lätt att ta sig överallt :)

Hostel var väl... inte vår grej kanske. Dusch och toalett låg precis utanför dörren, så det var inte så jobbigt. Men att inte kunna gå hem och lägga sig och vila ett litet tag i lugn och ro mitt på dagen var något vi saknade. Klart man KUNDE, men det blir inte samma grej att ligga och slappa när folk kommer och går.Däremot hade vi en tjej på rummet som var helt körd i huvudet. Hon var ensam, och varje natt när hon kom hem tände hon taklampan, rev i sina väskor, slämde i dörren osv osv. SKITJOBBIGT!! Alla andra var jättetysta och smög och viskade, men hon uppförde sig som om vi andra sov i hennes privata rum typ...Vad hette hotellet ni bodde på?

Kram ♥

2011-03-16 @ 17:43:54
URL: http://www.tindraelliotsmamma.blogspot.com
Postat av: Maria

Tusen tack för de fina små djuren som kom med posten igår!! Tänkte ta kort på dem och visa på bloggen, men ungarna har lekt med dem och nu hittar jag inte dem... Tindra blev i alla fall jätteglad, Elliot fattade nog inte riktigt vad det var :)

Tack snälla!Kram ♥

2011-03-19 @ 00:50:24
URL: http://www.tindraelliotsmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0