Dagens pyssel: Ett mini förkläde till en ...

imag0031 (MMS)

Dagens pyssel: Ett mini förkläde till en go Melvin som jag ska hälsa på idag! Han ska få sin jätte försenade 1 års present också! Ha nu en underbar fredag! Det ska jag ha, livet känns lite lättare idag!


Kommentarer
Postat av: Maria

Tack för din kommentar!!Jag tycker att även om jag nu som 34-åring har lärt mig en del genom livet, så kommer det stunder då man känner sig väldigt liten och maktlös.

Jag är alltid jättenoga med att inte komma in och ta över när jag hjälper de boende. Jag vet att vissa av dem kan bli arga, och jag vill inte provocera fram det i onödan. Men som den mannen som jag ofta sitter bredvid, ibland kan han äta själv, ibland inte. När jag ser att han verkligen sliter med att kunna föra skeden hela vägen till munnen utan att nå fram, så hjälper jag bara honom genom att fatta om hans hand och hjälpa till. Jag tar alltså inte över skeden och matar honom, för i mina ögon skulle det vara att kränka hans integritet. Och när jag ser hu otroligt tacksam han blir så vet jag att jag har gjort rätt.

Dessutom finns det vissa som gör sig ynkligare än de är, men man genomskådar ganska snabbt vilka som verkligen behöver stöd och vilka som kan själv men som är lite lata ;)Tack för att du vill lyssna och prata, det är alltid skönt att bolla med någon :)

Kram ♥

2011-05-28 @ 11:48:10
URL: http://www.tindraelliotsmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0